Miként válik egy cég országszerte elismerté és keresetté? Nem marketing megoldások, mint inkább otthonról hozott emberi értékek, józanész és a vevői igények formáltak minket. Ügyfeleink igényeit, a kihívásokat sajátunkként kezeltük – és kezeljük ma is -, idejében feltérképeztük a piaci igényeket és a fejlesztéseket esélyként éltük meg – és éljük meg ma is -, nem pedig kötelező rosszként.

A minőséget helyezzük előtérbe, és szenvedélyesen kutatjuk az új szakmai megoldásokat, fejlesztve magunkat és gépparkunkat, esélyt adva ezzel egy még jobb, még pontosabb szolgáltatás nyújtásának érdekében.

A TooLIMPEX majd két évtizede tudatosan követi ezeket az irányelveket.

Ismerje meg, mitől vált sikeressé vállalkozásunk:

Kialakultak azok a kapcsolatok, melyek segítségével a méréstechnikában teljes körű, minőségi kiszolgálást tudunk nyújtani!
Nemzeti Akkreditáló Hatóság által akkreditált kalibráló laboratóriumunk által, melyben nem csak gépeink és eszközeink pontosságára és megbízhatóságára vagyunk büszkék, de kollégáink szakmai hozzáértésére is!
Az ország bármely részén és a környező országokban személyesen tudunk tanácsot adni!
Rendelkezünk a szükséges kompetenciával és igényességgel, hogy sikerrel tervezünk, gyártsunk és gyártas- sunk mérőeszközöket, oldjunk meg mérési problémákat!
Segítséget és megoldást nyújtunk mérőműszerek karbantartásában és javításában!

Fedezze fel, hogy kik vagyunk, hogyan gondolkodunk és mit teszünk azért, hogy ezen a piacon továbbra is meghatározók maradjunk.

Csatlakozzon azokhoz, akikkel már osztozunk közös sikerünkben!

TooLIMPEX Metrológia Kft.