Nyomatékmérő eszközök kalibrálása

Nyomatékkulcs:
Digitális és analóg nyomatékkulcsok kalibrálása 0.04-1000 Nm-ig
A TooLIMPEX Metrológia Kft. – Kalibráló laboratóriumban ez a kalibrálási eljárás kalibrálási eljárás azokra a 0,04…1000 Nm nyomatéktartományú nyomatékkulcsokra érvényes, melyek az aktuális nyomatékot analóg, vagy digitális úton jelzik, továbbá melyek az eszközön beállított nyomaték érték elérésekor jelzést adnak.

Nyomatékcsavarhúzó:Digitális és analóg nyomaték csavarhúzók kalibrálása 0.04-100 Nm-ig
A TooLIMPEX Metrológia Kft. – Kalibráló laboratóriumban ez a kalibrálási eljárás azokra a 0,04…1000 Nm nyomatéktartományú nyomaték-csavarhúzókra érvényes, melyek az aktuális nyomatékot analóg, vagy digitális úton jelzik, továbbá melyek az eszközön beállított nyomaték érték elérésekor jelzést adnak.

Nyomatékmérő:
Nyomatékmérő eszközök kalibrálása 0.04-500 Nm-ig
A TooLIMPEX Metrológia Kft. – Kalibráló laboratóriumban ez a kalibrálási eljárás a 0,04…500 Nm nyomatéktartományú nyomatékmérőkre érvényes.

Csavarbehajtó:
Elektromos és levegős nyomaték csavarbehajtók kalibrálása 0.04-50 Nm-ig
A TooLIMPEX Metrológia Kft. – Kalibráló laboratóriumban ez alá az eljárás hatálya alá tartozó levegős csavarbehajtók nyomatékhatárolása üzemi tartományon belül független a táplevegő nyomásától, illetve elektromos csavarbehajtók esetén a hálózati feszültségtől. Az eljárás érvényes jobb és balmenetes irányban