Miként válik egy cég országszerte elismerté és keresetté? Nem marketing megoldások, mind inkább otthonról hozott emberi értékek, józan ész és a vevői igények formáltak minket. Ügyfeleink kéréseit, a kihívásokat sajátunkként kezeltük – és kezeljük ma is –, idejében feltérképeztük a piaci igényeket és a fejlesztéseket esélyként éltük meg – és éljük meg ma is -, nem pedig kötelező rosszként. A minőséget helyezzük előtérbe és szenvedélyesen kutatjuk az új szakmai megoldásokat, fejlesztve magunkat gépparkunkat, ezzel esélyt adva egy még jobb, még pontosabb szolgáltatás eléréséért.

A TooLIMPEX majd egy évtizede tudatosan követi ezeket az irányelveket.

Ismerje meg, mitől vált sikeressé vállalkozásunk:

  • Kialakultak azok a kapcsolatok, melyek segítségével a méréstechnikában teljes körű, minőségi kiszolgálást tudunk nyújtani!
  • Nemzeti Akkreditáló Hatóság által akkreditált kalibráló laboratóriumunk által, melyben nem csak gépeink és eszközeink pontosságára és megbízhatóságára vagyunk büszkék, de kollégáink szakmai hozzáértésére is!
  • Az ország bármely részén személyesen tudunk tanácsot adni!
  • Rendelkezünk a szükséges kompetenciával és igényességgel, hogy sikerrel tervezünk, gyártsunk és gyártassunk mérőeszközöket, oldjunk meg mérési problémákat!
  • Segítséget és megoldást nyújtunk mérőműszerek karbantartásában és javításában!

Fedezze fel, hogy kik vagyunk, hogyan gondolkodunk és mit teszünk azért, hogy ezen a piacon továbbra is meghatározók maradjunk.

Csatlakozzon azokhoz, akik már osztoznak sikerükben!

 

TooLIMPEX Metrológia Kft