egy cég, egy csapat, számos új fejlesztés…
röviden így foglalhatnánk össze a TooLIMPEX első 10 évét.

10. évfordulónk alkalmából az eddigi tapasztalatokra építkezve, korszerű vállalatirányítási rendszerrel és optimalizált személyzeti politikával még inkább ügyfél-központúvá fejlesztettük struktúránkat és a jövőre is összeállítottuk további fejlesztési terveinket.

Gyorsabban tudunk partnereinknek szakmai megkeresésére tanácsot adni, igényeiket ajánlattal megválaszolni és rendeléseit teljesíteni.

Számos olyan újdonságról is beszámolhatunk, mely a mérési feladatokat könnyebbé, gyorsabbá és költséghatékonyabbá teheti.

A rádiófrekvenciás adatátvitel mára már-már elengedhetetlen.

Wireless mérőórák és tolómérők mellett most már tudunk beépített rádióvevővel ellátott mikrométereket is szállítani.

Vezeték nélküli adatátvitelre képes induktív tapintó -akár vákuumos leemeléssel, akár pneumatikus rásegítéssel-is hatékonyabbá, átláthatóbbá teheti a mérési munkát. Legyen szó közvetlenül a tapintóra szerelt kijelzésről, mely a mérési eredmények nemcsak megjeleníti, hanem

továbbítja is az adatbázisba. A tapintóhoz csatlakoztatott ipari Display-PC a legmostohább körülmények közt képes a legbonyolultabb feladatok ellátására, eredmények egyértelmű megjelenítésére, vezetékes vagy wireless adatátvitelre.

Fejlesztéseinknek köszönhetően saját nyomatékkulcsainkkal és mérőóráinkkal tudjuk partnereink költséghatékonyságát növelni.

Minden tekintetben számíthat ránk: szélesebb termékkínálattal, tökéletesített szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre abban, amihez a legjobban értünk: Metrológia