egy cég, egy csapat, számos új fejlesztés…

röviden így foglalhatnánk össze a TooLIMPEX szemléletét

Az eddigi tapasztalatokra építkezve még inkább ügyfélközpontúvá fejlesztettük struktúránkat, és a jövőre is összeállítottuk további fejlesztési terveinket.

Ezeket megvalósítva idén még hatékonyabb tájékoztatással, újdonságokkal, megoldásokkal, hasznos tanácsokkal tudjuk segíteni Önt metrológiai feladatai megoldásában, mérőeszközök beszerzésében, kalibrálásában, igényeit ajánlattal megválaszolni és rendeléseit teljesíteni.

Emellett számos olyan újdonságról is beszámolhatunk, mely mérési feladatait könnyebbé, gyorsabbá és költséghatékonyabbá teheti.

Személyzeti politikánkat tovább optimalizáltuk, és új kollégákat vontunk be munkánkba.

Engedje meg, hogy új laborvezetőnk az alábbi sorokkal bemutatkozzon Önnek:

Gyöngyösi Tamás vagyok. 20 év minőségügyben szerzett tapasztalattal rendelkezem.

8 évet töltöttem autóipari beszállítónál (Delphi) ISO/TS 16949 rendszerben. Előszőr 3D (CMM) programozó technikusként, majd a diploma megszerzése után kalibráló laboratórium vezetőként.

Ezután 10 év ipari gázturbinalapát gyártás következett a General Electric-nél (GE) ISO 9001 rendszerben.

5 évig szintén kalibráló laboratórium vezetőként, majd 5 évig minőségügyi folyamat vezető-mérnökként végeztem a munkám.

Később 2 éven át a Siemensnél – szintén ipari gázturbina lapátgyártás területen, ISO 9001 – minőségügyi csoportvezetőként, a minőségügyi mérnökség, a 3D programozó csapat és a mérőeszközfelügyelet vezetése volt a feladatom.

Bízunk abban, hogy partnereként részt vehetünk olyan technikai alkotások létrehozásában, melyekre-az előzőekhez hasonlóan-a jövőben is büszkén fognak emlékezni.

Minden tekintetben számíthat ránk: szélesebb termékkínálattal, tökéletesített szolgáltatásokkal állunk rendelkezésükre abban, amihez a legjobban értünk: Metrológia