Van olyan, amikor nehezebb felkelni és úgy érezzük a világ esküdött össze ellenünk. Szürkén tör fel a füst a kéményekből, a reggeli sötétséget a -7C° tudja csak még sötétebbé tenni. Elfogyott a kávé és a macskát is meg kellene etetni. A munkahelyünkön a főnök épp megalkotott remek ötleteit igyekszik leerőszakolni összeszorult torkunkon. Mi jöhet még … talán egy jó hír.

A Toolimpex Metrológia és a Toolimpex Technológia igyekszik együtt segíteni.

Kalibráló laboratóriumunk méltán ismert a piacon. Hogy tovább öregbítsük hírnevét, számos új fejlesztést eljárást és szolgáltatást fogunk bevezetni. Új etalonok és saját fejlesztések is hadrendbe állnak a 2022-es évben.

Hosszas tanakodás után úgy határozott a vezetőség, hogy saját kalibrálási szolgáltatásunk árait nem emeljük. A már 3 éve változatlan árakat azonban nehéz tartani a növekvő költségek miatt.

Ezért arra az elhatározásra jutottunk, hogy az EUR árlistánk napi MNB árfolyammal történő forintosítása elkerülhetetlen az újévben.

Ha az ön cége EUR elszámolású volt, ott nem változik semmi. A HUF elszámolásoknál azonban az árfolyam különbözet okozhat némi árnövekedést.

Kérem, keressék kapcsolattartójukat további információkért és segítségért.

A 2022-es beszállítói árlisták egy része megérkezett hozzánk.

Azt látjuk, hogy vannak szerényebb és komolyabb mértékű áremelések is. Miért is jó hír ez?

Hogyan tudunk ebben segíteni?

Hát … van ötletünk!

Saját akcióink elkészítésével képesek vagyunk bizonyos termékek árait kompenzálni.

Ehhez arra lenne szükségünk, hogy külön akciós szerződéseket tudjunk kötni beszállítóinkkal, amit vevőink, partnereink érdekében szívesen meg is teszünk.

Ehhez viszont össze kell állítanunk azoknak a termékeknek a listáját, amelyekre megállapodást kötünk.

Kérem, segítsék munkánkat visszajelzésükkel, hogy előreláthatólag mely eszközök lehetnek érdekesek idei beszerzéseikben és nagyjából mikorra időzítik ezeket a beszerzéseket.

Ezekkel az információkkal képesek leszünk előre tervezni akciós kiadványainkat.

És igen: ez jó hír, hiszen így az Ön vállalata versenyelőnyhöz juthat ezzel is.

Érdemes tehát velünk dolgozni!

Kérem, keressék kapcsolattartójukat további információkért és segítségért.

Van új a nap alatt!

Legalábbis, ami minket érint.

2022 remélhetőleg a Toolimpex Technológiá életében már nem csak az erőfeszítésekről szól.

A katalógus tavaly elkezdett bevezetését is saját hatáskörű és rendszeres Beck & Co. központi promóciók segítségével fogjuk megtámogatni.

Ez lehet az első év, amikor a forgácsolásban, kéziszerszámban és egyéb katalógus tételekben is megjelenhetünk vevőinknél.

Kérem, keressék kapcsolattartójukat további információkért és segítségért, vagy látogassanak el a forgacsoloszerszamok.com weboldalra.